Info - Spraymaalit

PREMIUM

1999 Molotow™ Premium, ensimmäinen katutaiteelle optimoitu spraypullo maailmassa, lanseerattiin – kehitetty yhdessä taiteilijoiden kanssa taiteilijoille. Ainutlaatuisen käsittelynsä ja poikkeuksellisen maalinlaatunsa ansiosta se on edelleen luotettavin maalaustyökalu katutaiteilijoille kaikkialla maailmassa.

Löydä maailman kattavin spraymaalivärivalikoima, jossa on 275 väriä – mukaan lukien neon- ja läpinäkyvät värit!

OMINAISUUDET

  • erittäin pigmenttinen koostumus
  • erittäin peittävä tai läpinäkyvä (transparent sävyt)
  • korkein UV- ja säänkestävyys (poikkeus: neonsävyt)
  • nopeasti kuivuva ja tarttuva
  • lähes kaikille pinnoille
  • patentoitu Molotow™-tekniikka: anti-drip™, no-dust™, covers-all™, all-season™ (-10°C – +50°C)
  • sopii täydellisesti kynäruiskulle
  • Valmistettu Saksassa

MR.CENZ – MOLOTOW™ PREMIUM

LOVEPUSHERin 3D-tekniikka

VAIHE 1

Kun olet laatinut konseptiluonnoksen paperille, varmista, että sinulla on paras laatuista spraymaalia tehdäksesi graffitikonseptistasi totta (Molotow™ Premium). Varmista myös, että sinulla on hyvä suojaustaso spraymaalihöyryjä vastaan ​​koko- tai puolikasvoisen kaasunaamarin muodossa. Tämän ansiosta voit maalata erittäin tarkasti ilman spraymaalikaasujen haitallisia vaikutuksia.

VAIHE 2

Valmistele maalattava seinä oikeantyyppisellä pohjamaalilla. Muista käyttää ulkokäyttöön soveltuvia maaleja. Kun seinä on valmisteltu, voit alkaa siirtää luonnoksesi seinälle. Ensimmäinen luonnos voi olla hieman karkea, mutta älä huoli, sillä se toimii vain ohjeena 3D-kappaleen sijoittelulle ja seinän kokonaiskoostumukselle.

VAIHE 3

Aloita työskentely taustalla. Työskentely taustalta etualalle on vanha tekniikka renessanssimestareilta. Tulet huomaamaan, että se on luonnollisempi tapa lähestyä kuvan maalaamista. Kun luot taustaa, yritä säästää pieniä määriä taustavärejä, koska niitä käytetään kaikissa viimeistelyissä ja korjauksissa.

VAIHE 4

Kun tausta on valmis, jäljitä 3D-ääriviivat käyttämällä tummempaa väriä määrittääksesi viivat. Tätä varten suosittelen joko ”#022 LOOMIT’s aubergine” tai ”#209 CMP dark brown”. Kun 3D-ääriviivat ovat valmiit, sinulla pitäisi nyt olla vankka kehys, jonka avulla voit strategisesti soveltaa erilaisia ​​sävyjä herättääksesi 3D-muodon eloon.

VAIHE 5

Aloita ensimmäisten tummien sävyjen asettaminen suhteessa valonlähteeseen. Kun täytät suuria tiloja yksivärisellä, suosittelen käyttämään Molotow™ 9005 SuperFat -suutinta, valkoinen/vaaleanpunainen. Kun täytät näitä pääalueita, yritä pysyä kehyksen rajoissa ja käyttää sitä esteenä estämään sinua siirtymästä taustalle. Käytä ”kolmen tason asetusjärjestelmää” varmistaaksesi suuttimen täyden hallinnan.

Kun suurin osa tummista sävyistä vähenee, alat nähdä äärimmäisen pimeyden ja valon avainasemat. Voit nyt aloittaa keski-vaaleiden sävyjen levittämisen ja katsella, kun 3D-kirjaimet alkavat hahmottua täysin ja luovat illuusion siitä, että ne tulisivat ulos seinästä. Muista värejä häivyttäessä valita pehmeä, sileä suutin (Molotow™ 9009 tai 9010) ja sekoittua tummasta vaaleaan, sillä tämä luo tasaisen gradientin ja on paljon helpompi silmälle.

VAIHE 6

Kun 3D-kappale on melkein valmis, ala työstää pieniä alueita ja osia, jotka ovat erittäin yksityiskohtaisia. Koska tämä työ on hieman arkaluontoisempaa, valitse Molotow™ 9002 SuperSkinny -suutin tarkkaan spraymaalaukseen.

Kun 3D-kappale on valmis, poista 3D-muodon ympärille muodostuneet ei-toivotut virheet tai ylisumut sekä tekemällä tarvittavat korjaukset käyttämällä taustan spraysävyä. Tämä pieni huomio yksityiskohtiin tekee valtavan eron teoksen yleiseen terävyyteen ja visuaaliseen laatuun.

Tehty!