Info - Spraymaalit

URBAN FINE-ART

Urban Fine-Art™ on ihanteellinen aerosolisarja taiteilijoille, jotka haluavat työskennellä kaavinten ja siveltimien kanssa tehdessään arvokkaita taideteoksia kankaalle.

Eri sovellusalueet voidaan toteuttaa yksinkertaisilla värisävyillä, jotka perustuvat 100 % puhtaimpaan akrylaattiin, ja tehostemaaleilla, kuten metallilla. Tämä arvokas spraymaalijärjestelmä sisältää myös aerosolit pohjamaalaukseen ja tiivistykseen.

URBAN FINE-ART™ ARTIST AKRYYLI

Akryylipohjainen spraypurkki on saatavana 48 erittäin läpinäkymättömässä ja puolikiiltävässä värissä sekä 5 neonsävyä ja 5 läpinäkyvää lakkaa. Käsittely on uskomattoman joustavaa – joten linjaleveydet 4-200 mm ovat mahdollisia vain yhdellä suuttimella. Vaikka tämä aerosoli on kehitetty ammattilaisille, se on erittäin mukava ja helppo käsitellä.

Korkea viskositeetti tekee maalista myös levittyvän ja helposti hierottavan.

URBAN FINE-ART™ EFFECT

Tämä korkeapigmenttinen koristemaali tarjoaa erinomaisen sekoituksen efektejä yhdistettynä URBAN FINE-ART™ ARTIST ACRYLICiin. Efektimaaleja on saatavana kromin, kullan ja kuparin värisenä. Korkean kiiltotason ja nopeasti kuivuvan maalin ansiosta aerosolit ovat suosittuja sisä- ja ulkokäyttöön. Vaihdettavat korkit mahdollistavat tasaisen ruiskutusmäärän useilla eri ruiskutuskuvioilla jokaiseen tarpeeseen.

URBAN FINE-ART™ METALLIC

Tässä ilmeisessä vaihtoehdossa URBAN FINE-ART™ EFFECTille on erittäin pigmenttinen metalliväri ja hyvä UV-kestävyys. Maali on kulutusta kestävä lähes kaikilla pinnoilla ja sitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona. Suositun Vari-Valven ansiosta linjaleveydet 4 – 200 mm ovat mahdollisia vain yhdellä korkilla. URBAN FINE-ART™ METALLIC sopii lähes kaikkiin sovellustyökaluihin.

URBAN FINE-ART™ CHALK

Väliaikainen levitys sileille ei-imukykyisille (pyyhittäville) pinnoille? URBAN FINE-ART™ CHALK 10 elävässä värisävyssä mahdollistaa sen! Aerosoli soveltuu tilapäisiin sisä- ja ulkokäyttöön. Vielä yksityiskohtaisempia sovelluksia varten URBAN FINE-ART™ -tuotevalikoimaa voidaan täydentää CHALK-tussisarjalla.

URBAN FINE-ART™ PHOSPHOR

URBAN FINE-ART™:n tuotevalikoimasta ei voi ohittaa luminesoivaa spraypurkkia: PHOSPHOR on puoliläpinäkymätön efektispray ja pysyy lähes kaikilla pinnoilla. Maali näkyy päiväsaikaan pastellisävyisenä, mutta öisin näyttää fosforipigmenttinsä.

URBAN FINE-ART™ FILLER

Tämä käytännöllinen URBAN FINE-ART™ -sarjan täyteaine on välttämätön epätasaisille pinnoille. Nopeasti kuivuva spraymaali voidaan hioa ja toimii lähes kaikilla pinnoilla sisällä ja ulkona. Yksinkertaisen käsittelynsä ansiosta ongelmattomat työt ovat mahdollisia myös aloittelijoille. URBAN FINE-ART™ FILLER on erittäin pigmentoitunut ja 100 % akryylipohjainen.

URBAN FINE-ART™ PRIMER

Maalin ruiskuttaminen styroksille on haastavaa: aggressiiviset maalit tuhoavat styroksirakenteen. Styrofoamin ja polystyreenin ruiskuttaminen on kuitenkin mahdollista käyttämällä URBAN FINE-ART™ PRIMER:iä ennen yleistä maalausta. Maali on pysyvä, erittäin peittävä, nopeasti kuivuva ja sopii lähes kaikille pinnoille.

URBAN FINE-ART™ UV-lakka

Suojataksesi taideteoksiasi säältä ja lialta mahdollisimman pitkään, on suositeltavaa suojata työ käyttämällä kirkaslakkaa. URBAN FINE-ART™ UV-LAKASSA on integroitu UV-estoaine.

URBAN FINE-ART™ 2K-LAKKA

Kirkas lakka erikoistapauksiin: Hyvä UV- ja säänkestävyys sekä kestävyys kemikaaleja ja bensiiniä vastaan ​​– tämä kirkas lakka on ensimmäinen valinta ammattimaiseen viimeistelyyn. URBAN FINE-ART™ 2K-LAKKA on naarmuuntumista ja hankausta kestävä kaksikomponenttinen lakka, joka voidaan kiillottaa helposti. Nopeasti kuivuvasta kyvystään huolimatta 2K-lakan käyttöaika on edelleen 24 tuntia.