Tussit ja vaihto patruunat

Sketcher

Kestävä twin marker ammattilaisille

Ammattimainen tussisarja (Molotow™ Sketcher) sisältää twin markerin edistyneille taiteilijoille sekä suunnittelijoille jotka tykkäävät luonnostella ja toteuttaa kynillä. Vakiintuneita tussikonsepteja parannettiin tekniikassa ja maalikoostumuksessa innovatiivisten konseptien luomiseksi taiteen ja suunnittelun tekijöille. Kuten artistisarjassa, lähes kaikki ammattilaissarjan tuotteet on valmistettu ymparistöä ajatellen.

Twin Markerin uusi aikakausi on juuri alkanut – kolmen vuoden yhteistyön jälkeen Schneider Schreibgeräte GmbH:n kanssa. Saksassa valmistettu Twin Marker tekee vaikutuksen kestävyydellä, innovatiivisella patruunanvaihtojärjestelmällä ja estetiikalla.

Resurssitehokas sertifioidun kierrätyksen ansiosta (PCR = EuCertPlast, PIR = DIN Certco): Taloudellinen Sketcher on Twin Markereiden tulevaisuus! Kestävä, 95 %* kierrätetyn muovin ansiosta ja ympäristöystävällinen, koska korkean teknologian tuotanto Saksassa.

Luo oma modulaarinen väriympyräsi yli 60 000 yhdistelmämahdollisuudella! 120 intensiivistä, rikasta AquaPro-väriä ja 3 kärjen muotoa luovat oman ulottuvuuden suunniteltavaksi. Innovatiivinen patruunajärjestelmä vankalla lukitustoiminnolla mahdollistaa puhtaan ja helpon patruunan vaihdon – ilman uuden tussin ostamista.

Ergonominen rungon muoto, jossa matattu pinta antaa hyvän otteen, tuntuu hyvältä ja vakaalta kädessä – täydellinen puhtaaseen konseptitaideeseen, tarkkoihin luonnoksiin ja jatkuvasti liukuviin värjäyksiin. Erinomaiseksi kehitetyllä AquaPro-musteella on hyvä UV-kestävyys ja se kuivuu poikkeuksellisen nopeasti, verrattavissa alkoholipohjaisiin musteisiin.